Jobbe på Furuset

FS_Landskapsrom_Layout5_Lounge

Furusetbyen er et smart sted å etablere virksomhet.

Med god tilgang på næringslokaler og arbeidskraft ligger forutsetningene til rette for et næringsliv som kan blomstre. Beliggenheten, kombinert med god offentlig kommunikasjon og mulighet for parkering, gjør det enkelt for besøkende, kunder og medarbeidere å komme seg til og fra jobb.

10-minuttersbyen

Furusetbyen blir 10-minuttersbyen i praksis. Alt man har behov for i hverdagen ligger innenfor 10 minutters radius. Her finnes handel, helse og offentlige tjenester, hyggelige serveringssteder og mulighet for rekreasjon. Det er kort vei til E6, Gardermoen og T-banen som tar deg til og fra Oslo sentrum på minutter.

Furuset Senter

Furuset Senter er dagens handelshjerte i Furusetbyen. Senteret skal pusse opp alle fellesarealer og jobber parallelt med flere spennende aktører og konsepter. Vi ser også på muligheter for en fremtidig utvidelse av senteret med nye butikkarealer som tilrettelegger for større retailaktører.

Ledige lokaler

Enten du leder et stort selskap, helseforetak, handel eller driver din egen virksomhet har Furusetbyen en rekke spennende og fleksible lokaler som gir din bedrift mulighet til å vokse.

Med alt fra butikklokaler inne på Furuset Senter til moderne kontorlokaler og en logistikkeiendom på 19.000 kvm er Furusetbyen et attraktivt sted for et mangfold av bedrifter. I tillegg til dagens næringsbygg investeres det i en rekke nye eiendomsprosjekter som tilfører Furusetbyen enda flere muligheter for utleie.

Se våre næringsbygg

Vi skal foredle og styrke våre eiendommer i årene fremover.
Alna bydelshus
Alna bydelshus i Furusetbyen er nyoppført eiendom, ferdigstilt i 2022. Formålet med huset er å skape et møtepunkt for bydelens innbyggere, og samle hele bydelens administrasjon og ulike tjenester på ett sted.
Furuset senter
Et populært kjøpesenter sentralt plassert i Furusetbyen. Her finnes over 30 butikker som inkluderer både mote, helse og velvære, dagligvare, apotek, frisør og spisesteder.
Furuset senter – kontorer
Eiendommen huser blant annet populære FUBIAK, som er blant Oslos mest besøkte kulturtilbud med ca 1500 daglige besøkende. I tillegg finner du et rikt tilbud av helsetjenester, NAV, treningssenter, seniorsenter, åpen barnehage og diverse andre tjenesteytende aktører.
Torget og Trygve Lies plass
Furuset Utvikling vil ta ansvar for å videreutvikle Trygve Lies plass og det fremtidige torget mellom Alna bydelshus og Eiendom S5, i nært samarbeid med Oslo kommune, Bydel Alna og brukere av torget.
Eiendom S5
Dette er et nytt prosjekt på dagens parkeringstomt mellom Alna bydelshus og Granstangen. Her skal det oppføres et helt nytt kombinert bolig- og næringsbygg, med attraktive leiligheter i varierende størrelse og spennende næringslokaler som skal huse både kontorer, butikker, servering og annen utadrettet virksomhet. Som en forlengelse av dette skal det også etableres en helt ny Trygve Lies plass, som et sentralt møtepunkt og rekreasjonsområde.
Søren Bulls vei 2
En logistikkeiendom på nesten 19 000 kvadratmeter og 27 mål stor tomt. Eiendommen inngår i den nye sentrumsplanen på Furuset og vil i fremtiden utvikles med både bolig og næringsprosjekter.
Søren Bulls vei 29
Søren Bulls vei 29 er en tre mål stor eiendom som inngår i sentrumsplanen på Furuset og vil i fremtiden utvikles for næringsprosjekter.
Eiendom S2
Prosjekt på dagens parkeringstomt mellom FUBIAK og Furustien barnehage. Her planlegges nye boliger, ny skole og barnehage.

Kontakt

Lurer du på noe?
E-post: hei@furusetbyen.no

Furusetbyen er et byutviklingsprosjekt fra Furuset Utvikling AS. Bak selskapet står tre likeverdige partnere. Lerka Eiendom, Linstow og Wahl Eiendom.