Bo på Furuset

pexels-allan-mas-5623711

Det skal utvikles nye og spennende boligprosjekter i Furusetbyen fremover.

Her kommer en variasjon av boliger som er tilpasset ulike familier, behov og livsfaser og som legger til rette for samhold og godt naboskap.

Furuset er fremtiden

Det er flere tiår siden de siste store boligprosjektene på Furuset så dagens lys. Nå investeres det i moderne og bærekraftige boliger for folk flest. Med etablering av ny gatestruktur, gangveier, variasjon i bebyggelse og boligtilbud vil knutepunktet Furuset bli en attraktiv destinasjon for ulike mennesker på boligjakt.

Samhold

Furuset får med et nytt og mer definert sentrum etablert attraktive møteplasser der folk flest kan trives. Det skal etableres nye gater, torg og parker i tillegg til ny handel og servering. Dette er litt av det som skal bidra til at nye og gamle naboer kan bli kjent og at Furuset blir et mer levende sted, gjennom døgnet og med sesongene.

En smart investering

De nye boligprosjektene er tegnet av landets fremste arkitektkontorer og vil ha gode romløsninger, bærekraftige byggemetoder og materialbruk. Her kan man investere i energivennlige boliger i tett tilknytning til den spennende Verdensparken, nytt sykkel- og gangveisystem og nye skoler og barnehager.

Grønne Furuset

Furuset består av en rekke grøntområder og muligheter for aktiviteter. En av de mest påkostede sykkelforbindelsene i Oslo går strake veien fra Haugenstua til Hasle langs Alnaelven. I tillegg bidrar Verdensparken, fotball- og aktivitetspark, og de mange grønne gårdsrom til at Furuset er en grønn lunge i Groruddalen.

Kommende boligprosjekter

Boligprosjekt S5
tegnet av Arcasa arkitekter
I Søren Bulls vei 5 kommer 54 to- til fire-romsleiligheter med varierte fasader ut mot nye Trygve Lies plass. Balkong, grønne takterrasser og mulighet for parkering.

Fremtidens Furuset

DC_Furuset_kart_mobil
Vestsiden Nye Trygve Lies plass Boligprosjektet S5

Kontakt

Lurer du på noe?
E-post: hei@furusetbyen.no

Furusetbyen er et byutviklingsprosjekt fra Furuset Utvikling AS. Bak selskapet står tre likeverdige partnere. Lerka Eiendom, Linstow og Wahl Eiendom.